I födelsedagspresent i år så önskade jag mig en ny klocka av Jarrod. Det här var då fortfarande i början på året och alltså innan jag blev sjuk av stress och fick en depression på köpet. I jobbet så var jag otroligt beroende av tiden och det gick nog inte en dag utan att jag bar en klocka runt handleden. Min dåvarande klocka kostade kanske runt 100kr och var därmed inte heller den pålitligaste utav klockor och la ibland av.

Ett par veckor innan min födelsedag så kom jag på att jag hade önskat mig just en klocka i år. Men kom i samma veva även på att ”fan nu behöver jag ju egentligen ingen ny klocka längre”, då jag vid det här laget redan hade sagt upp mig och slutat jobba. Och med tanke på var jag befann mig mentalt så kändes det som att det kanske fanns bättre sätt att spendera pengarna på just nu, samtidigt som jag var lite rädd att Jarrod eventuellt redan skulle ha köpt en klocka till mig. Så kände att det var bäst att inte säga någonting…

Tills han en vecka innan min födelsedag halvt får ur sig att han inte hittat en present till mig än. Alltså JAA (tack älskling för att din framförhållning inte alltid är den bästa)!! Helt plötsligt fick jag ett perfekt läge att snällt försöka säga att han inte längre behöver oroa sig om en klocka.
Jo men Jarrod tog det bra. Eller ja, han kanske inte var helt nöjd med att nu ha fått en vecka på sig att hitta på något nytt istället. Med ”någonting icke-materiellt som får mig att må bra” som sin riktlinje. Stackars kille!

Men resultatet då? En helg tillsammans ute på ön Waiheke i ett fint litet hus, privat och med en underbar utsikt ♡

Finns det ett citronträd så är jag såld. Lite life goal att ha ett citronträd om jag ska va ärlig.

Vi möttes sen av den här vyn och inga grannar så långt ögat kunde nå. Fortfarande såld.

Men det bästa av allt var nog ändå att kunna ta ett varmt bad med den här utsikten. Såld. Ja om nu stället hade vart till salu och jag hade haft pengar vill säga.

Älskar när det är vitt, ljust och fräscht. Samt de gröna och turkosa färgerna.

 

Tänk att få bo här och göra om det här rummet till något annat än ett sovrum. Så mycket potential.

Inga grannar, ingen trafik & ingen stress ute i Woodside Bay Cottage.

Med lyxen att ha små vilda kaniner springa runt gården & regnbågsfärgade praktrosellor uppe i träden på det.

HUR bra present? Helt ärligt så tror jag nog inte att Jarrod hade kunnat ge mig en mycket bättre present än så här, och jag är så otroligt tacksam över att han bokade den här helgen åt oss! Sen märks det så väl att han verkligen vet vad jag uppskattar. Är lyckligt lottad som får ha han i mitt liv.

Sen i vanlig ordning så hade vi lite mindre lycka med vädret och det regnade så gott som hela helgen. Men det gjorde mig verkligen ingenting då vi ändå lyckades med att klämma in ett nattbad, kvällsbad och ett morgonbad mellan regnskurarna. Älskar att kunna ta ett varmt bad eller dusch ute i naturen, så himla skönt! Sen väljer jag även att se det som att vi tack vare regnet fick ännu mer tid att njuta av god mat inne i huset. Bara bra.

Förutom att spendera tiden på långa bad så drack vi även ett glas rött. Och drack vi nu bara ett glas för att vi kände att just ett glas var tillräckligt? Nej jag önskar så var fallet men icke! Jag testade helt enkelt ett nytt vin som var så. jävla. äckligt. Och trots att det var så äckligt så lyckades jag ändå med att spilla det på min vita stickade tröja. Classic skulle man kunna säga.

Men den mesta tiden spenderade vi nog ändå i köket och njöt av så mycket god mat. Bland annat så bjöd Jarrod på pannkakor serverade med nutella, jordgubbar, valnötter och sirap. Godaste pannkakorna jag ätit i hela mitt liv, på riktigt nu alltså! Och fråga mig helst inte om receptet för det sitter nog kvar på förpackningen som ligger i soporna…

Drömmen är ju att jag en dag ska få bo såhär avskiljt och kunna få vakna upp med en liknande utsikt varje morgon. Gärna även med ett utomhusbadkar, ett par citronträd och en egen hund såklart. Ja sen kan väl Jarrod få va med på ett hörn också om han vill.

Summan av presenten: såå långt över förväntan och jag är så glad & tacksam över att vi fick spendera den här helgen tillsammans ute i lugnet. Så som vi helst spenderar tid tillsammans. 100 gånger bättre än en klocka ♡

 

14 kommentarer till “En helg i Woodside Bay Cottage”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *