Look at that face! ♡

Alltså den där söndagen på stranden känns nu som en hel evighet sen då hösten (bokstavligt talat) stormade in här igår. Imorse frös jag så otroligt mycket och öppnade väderappen (som jag gör varje morgon..) för att få se att det var 9 fasansfulla grader kallt! Nio!

Nu vet jag att 9 grader kanske inte låter så farligt då vissa delar av Sverige precis har kommit upp i den temperaturen, MEN vi gick från ca 22+ ena dagen till 9 den andra. Skillnaden känns! Och sen ska vi inte ens tala om hur husen här i Nya Zeeland (likt många andra länder utanför Norden) inte har någon riktig isolering så det blir verkligen sviiinkallt inomhus när det inte är sommar. Brrr.

Men(!) som tur är så är mina svärföräldrar (eller vad man ska kalla dem?) iväg i ett par dagar så vi ser efter deras hus och hunden Max, och som vi älskar Max! Imorse fick jag vakna upp med hundgos och hela dagen så har han vart så kärleksfull & kramsugen, hur härligt?!
Det är verkligen något av det bästa som finns när vi får ta hand om Max och speciellt nu när jag inte jobbar och kan få stanna hemma hela dagen och bara mysa. Det är en sån villkorslös och äkta kärlek hos djur och jag längtar ihjäl mig tills vi kan ha en egen liten katt eller hund hemma hos oss! En dag…

Nu så har fötterna flyttat in i ett par varma tofflor och händerna värmer jag med hjälp av en kopp te. Men jag känner ändå att det är okej med hösten här utanför dörren idag, så länge jag har sällskap av Max ♡

En timme senare: Jarrod kom hem från jobbet och räddade mig från att förfrysa genom att ta fram ett element och undrade varför jag inte gjort det tidigare. Ja, inte vet jag. Kanske för att jag gillar att frysa, eller kanske för att inte en jävel sa att det stod ett extra element gömt någonstans i huset. Högst oklart varför jag inte tog fram elementet själv.
Oavsett varför så är jag iallafall tacksam över att jag nu slipper gå runt med min vinterjacka inomhus.

Samtidigt hoppas jag att ni njuter av våren där hemma (ser ganska soligt & lovande ut framöver enligt väderappen hehe)! ♡

4 kommentarer till “Villkorslös kärlek och höst i Auckland”

  • Djur kan vara bra för trasiga själar.
    Det är som att dom känner på sig, när man mår som sämst.
    För det känns som att det är då, dom vill ha mest uppmärksamhet.
    Älskar våra knasdjur

  • Vilken fin hund, vad är det för ras? Han påminner väldigt mycket om mina föräldrars förra hund, det var en helt perfekt blandras, så lätt lärd, klok och härlig 🙂

    • En cavoodle, så en blandning mellan en cavalier och en pudel ♡ Haha skulle inte vilja påstå att han är den klokaste men han är så full i lek och av kärlek!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *